PinaLove Anmeldelse

Kort fortalt

PinaLove kombinerer et stort utvalg brukere med en svært enkel registrering og mulighet til å bruke hele siden uten å betale. På grunn av et litt lavere antall brukere enn ThaiFreindly egner siden seg best for matchmaking mellom filippinske kvinner og vestlige menn som er ute etter seriøse forhold, selv om mindre seriøse forhold kan finnes på denne siden. Betalte premium-funksjoner dreier seg stort sett om funksjoner som sparer brukerne tid, men disse funksjonene kan fås relativt billig. Siden har det som føles som en rettferdig balanse mellom gratis- og betalte brukere.

Fordeler


Introduksjon

Det er ikke et nytt konsept at asiatiske kvinner søker etter vestlige menn for kjærlighet. Mens vi i Norge tradisjonelt sett har verdsatt en god brunfarge, ettersom dette viser at en person har midler og evne til å feriere utenlands er dette motsatt i store deler av Asia. I disse landene, der blek hud blir sett på som adelig fordi overklassen sjelden trengte å jobbe ute i sola, er det faktisk stikk motsatt.

Dette kombinert med at vestlige menn ofte er høyere og mer velstående, mens asiatiske kvinner er tradisjonelle og feminine, har ført til en naturlig tiltrekning mellom disse to gruppene. Denne tiltrekningen gjør forholdene uanstrengte og enkle, og det er derfor ikke tilfeldig at hundrevis av datingsider for thailandske kvinner som vil møte vestlige menn nå eksisterer på internett.

Thailand har ofte fått mest oppmerksomhet for denne utviklingen, og mange menn som søker asiatisk kjærlighet bruker derfor ofte disse sidene. Det ikke like mange vet er at Filippinene kan være et vel så godt sted å finne kjærligheten, og det kan til og med være enklere ettersom etterspørselen fra vestlige menn her er relativt lavere enn i Thailand.

PinaLove er en av de aller mest anerkjente datingsidene for å møte filippinske jenter, og spesialiserer seg på filippinske kvinner som søker vestlige menn for seriøse forhold. Som forventet faller dermed størstedelen av brukerbasen blant de thailandske kvinnene her mellom 30-40 år, selv om brukere av alle aldre kan finnes på siden.

Grunnleggende om PinaLove

PinaLove er driftet av de samme aktørene som står bak ThaiFriendly, en av de beste nettsidene vi kjenner til for thaidating. ThaiFriendly har drevet virksomhet siden 2010 og har per skrivende stund over 2.5 millioner registrerte brukere. PinaLove har færre brukere på 1.3 millioner, men andelen kvinner til menn er derimot høyere. Det høye antallet brukere er en av de største fordelene med siden, ettersom det til enhver tid er tusenvis av aktive brukere tilgjengelig til enhver tid.

Registrering på PinaLove

Den andre av de store fordelene med PinaLove er at den krever svært lite å registrere seg for siden. Registrering er helt gratis, og trenger kun mobilnummer og mailadresse. Etter en kort registrering der man selv kan velge hvor mye informasjon man vil dele er man fri til å besøke alle registrerte profiler på siden. Opplastning av profilbilde og oppdatering av personlig informasjon er selvfølgelig anbefalt dersom man vil finne noen, men dette er altså ikke pålagt for å bruke siden.

Personlighetstest

PinaLove har to måter å møte nye personer på. Man kan enten søke blant alle brukerne på siden ved å bruke filtre som alder, høyde, vekt, utdanning og lignende, eller man kan spille et “spill” som minner veldig om tinder der man kan “swipe” blant profiler i nærheten av en lokasjon man er interessert i.

Sistnevnte fungerer også som tinder i det at man får beskjed om noen du liker har likt deg tilbake, og da er det bare å sende begynne å sende private meldinger.

Matching på PinaLove

Utover funksjonene nevnt over er PinaLove ganske simpelt, og har ingen av de mer intrikate matching-algoritmene eller personlighetstester andre datingsider ofte har. Dette er i prinsippet en sak av smak og behag, da noen vil like den simple tilnærmingen, men vi skulle gjerne ønske at siden hadde et litt mer utviklet system for å finne og sortere personer ut fra hvordan personligheten deres passet med vår.

Problemet kommer kort forklart av at nettsiden har så mange brukere at det blir vanskelig å få oversikt over hvem som er gode matcher uten noen slike løsninger. Med “tinder”-funksjonen kan man raskere komme frem til noen man liker utseende til, og med søkefunksjonen kan man sortere på noen egenskaper, men resultatene som blir igjen blir fortsatt mange til å måtte gå gjennom en etter en.

Med de betalte funksjonene vi legger frem senere i artikkelen løser dette til en viss grad, men ikke helt.

Profilbilde og epostverifisering

PinaLove krever ikke at man laster opp profilbilde eller deler informasjon om seg selv, men dette er høyst anbefalt for å få flere matcher. Vi prøvde begge deler, og hadde betydelig flere resultater med bilde enn uten. Det beste med å bruke et bilde var faktisk at vi merket at andre profiler kom til oss i stedet for at vi måtte lete etter brukere som bare kanskje var interessert.

Når det er sagt swipet vi ikke lenger enn to minutter på tinder-funksjonen før vi fikk en match, med kun generiske informasjon om en middelårig nordman uten profilbilde.

PinaLove med andre datingsider

Flere brukere tok initiativet og tok kontakt med oss da vi laget en test-profil på PinaLove

Sammenlignet med andre thaidating-sider kan PinaLove beskrives som et av de enklere valgene for menn ute etter seriøse forhold med filippinske kvinner som fortsatt er litt usikker på hvor mye de er villige til å betale. Menn på utkikk etter andre menn bør bruke mer tid på de Thailandske datingsidene, ettersom det er sammenlignbart lite av dette i Fillipinene.

Betalte funksjoner

En av tingene vi liker veldig godt med PinaLove er at siden finner en god balanse mellom tilgjengelighet for gratis-brukere og brukervennlighet for betalende brukere. Som betalende “premium”-bruker får du tilgang til følgende funksjoner:

PinaLove Premium-bruker

  • Ubegrensede meldinger per døgn
  • Flere søkekriterier for bedre søk
  • Offline-modus
  • Økt synlighet over gratis-brukere
  • Se hvem som har sett meldingene dine og profilen din
  • Mulighet til å søke opp hvem som er interessert i deg og har merket profilen din som favoritt.

Som vi tidligere har nevnt er ingen av disse funksjonene essensielle for å finne en date på PinaLove, men de kan være svært hjelpsomme og koster ikke veldig mye. Alle disse funksjonene kan fås for så lite som 90 kr/måneden, noe vi mener er verdt investeringen for søkeren som er seriøs i å møte noen de vil starte et liv med.

Konklusjon

PinaLove bygger på et vellykket konsept fra Thaifriendly, der det er raskt og enkelt å komme i kontakt med filippinske jenter ute etter seriøse forhold. Det bærer et lite preg av kvantitet over kvalitet i manglende matching-algoritmer og inklusjonen av flere profiler som ikke er så stø i Engelsk, men dette er en liten pris å betale når nettsiden også har såpass mange deltakere. Til tross for det høye antallet brukere er andelen falske kontoer svært lav, der vi under våre tester har fått svar fra nesten alle brukerne vi tok kontakt med.

Siden kan være lur å sjekke ut for menn som har prøvd thaidating-sider uten hell, ettersom etterspørselen er litt mindre, og andelen kvinner til menn er derfor litt høyere enn andre thaidating-sider.

PinaLove har en god balanse av funksjoner der både gratis- og betalende brukere bør føle at de får mer enn det de betaler for, og gjør ingen forsøk på å lure kunder til å betale for noe de ikke trenger.

Siden har kvinner i alle aldre, men er best representert av kvinner alder 30-40 som er på utkikk etter seriøse forhold med vestlige menn. Siden har relativt få brukere av andre kjønn, for dette anbefales de andre datingsidene fra Thailand som ThaiFriendly.