ThaiFlirting Anmeldelse

Kort fortalt

Thaiflirting er et av de beste alternativene for vestlige menn som søker thailandske kvinner på jakt etter seriøse forhold. Matchingfunksjonen på denne siden er en av de beste på markedet, og gir brukerne svært mange alternativer å filtrere på når man skal søke etter kjærligheten. Det er også enkelt å se hva andre ser etter i deg og hvor godt du eventuelt passer for dem.

Siden er anbefalt for kunder som er åpne for å betale for ekstra funksjoner. Prisnivået her er ikke høyere enn på andre datingsider, men fordelene for å betale er desto høyere sammenlignet med gratisbrukere, noe som gir betalende brukere på siden sammenlignbart flere fordeler. For et mer balansert forhold mellom gratis- og betalende kunder, se vår anmeldelse av ThaiFriendly.

Fordeler


 • God matchingfunksjon
 • Minimale krav til registrering
 • Egner seg godt for betalende kunder
 • Egner seg godt for de som ser etter seriøse forhold

Ulemper


Introduksjon

Det er ikke et nytt konsept at asiatiske kvinner søker etter vestlige menn for kjærlighet. Mens vi i Norge tradisjonelt sett har verdsatt en god brunfarge, ettersom dette viser at en person har midler og evne til å feriere utenlands er dette motsatt i store deler av Asia. I disse landene, der blek hud blir sett på som adelig fordi overklassen sjelden trengte å jobbe ute i sola, er det faktisk stikk motsatt.

Dette kombinert med at vestlige menn ofte er høyere og mer velstående, mens asiatiske kvinner er tradisjonelle og feminine, har ført til en naturlig tiltrekning mellom disse to gruppene. Denne tiltrekningen gjør forholdene uanstrengte og enkle, og det er derfor ikke tilfeldig at hundrevis av datingsider for thailandske kvinner som vil møte vestlige menn nå eksisterer på internett.

Blant disse nettsidene finnes det veldig mange ulike varianter, noen som ønsker faste forhold, noen som ønsker mindre seriøse forhold, eldre, menn, osv.

ThaiFlirting er en del av de første sidene, altså de som spesialiserer seg på thailandske kvinner som søker vestlige menn for seriøse forhold. Som forventet faller dermed størstedelen av brukerbasen blant de thailandske kvinnene her mellom 30-40 år, selv om brukere av alle kjønn og aldre kan finnes på siden.

Grunnleggende om ThaiFlirting

ThaiFlirting ble grunnlagt i 2013, men har ikke offentlige tall på hvor mange brukere siden har. Et overslag basert på antall aktive brukere setter dette på rundt halvparten av aktive brukere på sider som ThaiFriendly, med rundt 4000 til 8000 aktive brukere til enhver tid.

Registrering

Det er ingen andre datingsider vi har testet som krever mindre informasjon for registrering, da ThaiFlirting kun krever enten mailadresse eller telefonnummer.

Etter registrering får man mulighet til å laste opp profilbilde og personlige detaljer som kroppsform, utdanning og lignende. Alt dette er helt frivillig, men anbefalt for suksess på siden.

Personlighetstest

Etter registrering blir man bedt om å ta stilling til en rekke aktiviteter og beskrive hva man ser etter i en potensiell partner. Det er mange spørsmål her, men de er verdt å svare på da det er dette nettsiden bruker for å sortere brukere.

Omfanget av personlige preferanser man kan oppgi her er det høyeste i noen av datingsidene vi har testet og fungerer veldig godt når man skal lære mer om potensielle partnere.

Matching på ThaiFlirting

ThaiFlirting har ingen tinder-lignende spill for å finne profiler man er interessert i, kun en søkefunksjon. Denne søkefunksjonen er derimot svært ekstensiv, der man kan velge å bruke alle parameterne fra personlighetstesten tidligere for å søke. Dette er en klart stor fordel, ettersom tilsvarende egenskaper er begrenset til betalende profiler på nettsider som ThaiFriendly.

For de som synes så mange valg kan være overveldende er det verdt å nevne at man står fritt til å velge og vrake mellom hvilke personlige egenskaper man vil bruke til å sortere søkene, i tillegg til at man kan velge mellom flere forskjellige varianter av en egenskap om gangen.

Det tok oss ikke lang tid å få matcher med en typisk profil av en middelaldrene norsk mann på ThaiFlirting.

Profilbilde og epostverifisering

ThaiFlirting krever ikke at man laster opp profilbilde eller deler informasjon om seg selv, men dette er høyst anbefalt for å få flere matcher. Vi prøvde begge deler, og hadde betydelig flere resultater med bilde enn uten. Det beste med å bruke et bilde var faktisk at vi merket at andre profiler kom til oss i stedet for at vi måtte lete etter brukere som bare kanskje var interessert.

Sammenlignet med andre datingsider

thaiflirting
Norske menn er populære på ThaiFlirting, og trenger ikke engang ta initiativet til å møte andre brukere.

Oppsummert har ThaiFlirting noe av de beste sorterings- og søkefunksjonene, men lavere brukerbase begrenser litt hva man kan finne. Siden er derfor å anbefale for brukere som er interessert i møte thailandske damer som søker seriøse forhold med vestlige menn.

Det er også relevant å nevne at siden favoriserer betalende brukere i litt større grad enn andre thaidating-sider. Dette er selvfølgelig en fordel for de som er villige til å betale litt, men en ulempe for de som ikke er helt klare for det enda. For sistnevnte gruppe er det lettere å anbefale sider som ThaiFriendly.

Betalte funksjoner på ThaiFlirting

For betalende brukere er det som sagt mye å like på ThaiFlirting. Siden har et eget valuta-system der man blant annet kan kjøpe virtuelle gaver for et par kroner til noen man er interessert i. Dette er naturlig en betydelig fordel for den som er villig til å gjøre dette, da det kan bidra til å gi andre brukere man er interessert i et inntrykk av at man er i en posisjon til å kunne gi.

Utover dette har siden mulighet for å oppgradere brukerkonto for så lite som 75,- kr i måneden. Med dette får man følgende fordeler:

ThaiFlirting Premium account

 • 50 “coins” for å kjøre virtuelle gaver
 • Rangering over gratis-brukere
 • Offline-modus
 • Ubegrensede oversettelser av meldinger fra andre språk
 • Ubegrensede meldinger
 • Mulighet for å dele epostadresse med andre brukere
 • VIP-merke
 • Ingen reklamer

Konklusjon

Med de beste søkefunksjonene blant tilgjengelige alternativer er ThaiFlirting en av de beste datingsidene for vestlige menn som søker seriøse forhold med thailandske kvinner alder 25-45.

Nettsiden er svært enkel å registrere seg for, og dette kan gjøres helt gratis. Mesteparten av sidens funksjoner er gratis, kun “ekstra” fordeler som høyere rangering og offline-modus er begrenset til betalende kontoer. Utover epostadressen eller telefonnummeret man bruker til å registrere seg er det helt frivillig hvor mye informasjon man trenger å dele.

ThaiFlirting har ikke like høy brukerbase som andre datingsider, så dersom man er interessert i andre kjønn eller aldersgrupper er det lite utvalg her. Betalingsfunksjoner gir litt disproposjonalt mange fordeler til betalende medlemmer, så siden passer også best for de som er villige til å betale litt. Når det er sagt er ikke prisen for å oppgradere kontoer særlig høy, ettersom økt sjanse for å treffe kjærligheten tilsynelatende kun koster en frossenpizza i måneden.

Kort oppsummert passer ThaiFlirting veldig godt for en konkret type person, nemlig en som ser etter et seriøst forhold med en thailandsk kvinne alder 30-40, og som ikke er redd for å betale et par kroner i måneden for å få det meste ut av appen. For andre typer passer det ikke like godt, og da vil vi heller anbefale sider som ThaiFriendly eller ThaiMatch.